Søk
  • kristoffervalde

Følg kvalitetssikring, dokumentasjon og fremdrift i sanntid på din egen mobil

Oppdatert: 1. april 2020

Totalrehabilitering og påbygg av bolig

Ferdigstilles oktober 2020


Med en enkel app har du tilgang til byggeprosjektet i sanntid fra hvor du enn er.


Vår løsning for tilgang til prosjektet i sanntid starter med god kvalitetskontroll. Lager du for eksempel mat til et helt selskap uten å smake underveis? De færreste, om noen i det hele tatt, gjør det. Å kontrollere løpende underveis i produksjonen er eneste måten å være helt sikker på at sluttproduktet holder topp kvalitet. Det samme gjelder selvfølgelig om en bygger hus. Ikke alle tenker på det, men det er helt opplagt for Siero.Det er derfor vi ved oppstart av prosjektet lager planer for hva vi skal kontrollere underveis i produksjonen. Dokumentasjon i form av sjekklister og bilder lastes opp i skyen fortløpende.


Med iPaden allerede under armen, hvorfor ikke med det samme ta noen bilder fra byggeplassen hver dag?


I alle fall når vi har løsning som automatisk kobler bildene til kalender og laster opp i sky slik at vi slipper etterarbeid med arkivering.


For kundene i Gimleveien som bor langt unna byggeplassen var det ønskelig å kunne følge prosjektet underveis. Både med hensyn på kvalitet og fremdrift.

Det var med utgangspunkt i dette at vi i Siero satte oss ned sammen med vår løsningsleverandør og fant en enkel løsning på hvordan vi kunne oppfylle kundens ønske.For å lykkes med å skape gode løsninger i takt med nye behov fra kunden har vi en enkel holdning. Vi er ikke så opptatt av å holde fast på hva vi driver med og hvilke løsninger vi har, men det viktigste for oss er å tenke på hvordan vi kan bruke vår kompetanse og teknologi til å dekke kundens behov. Det er i evnen til å fokusere på kundens behov styrken til innovative selskaper kommer frem.


Så tenker vi at det er kjekt for alle kunder, uansett om en bor et steinkast unna byggeplassen eller på andre siden av kloden, å kunne følge kvalitetssikring, dokumentasjon og fremdrift i sanntid på sin egen mobil. Jobben med kvalitetssikringen og bilder gjør vi jo uansett.


Å dele med kunden koster oss ingen ting.

Nå har vi løsningen i drift - klar for neste prosjekt og klar for deg!150 visninger0 kommentarer
  • LinkedIn
  • Facebook

©2019 by Siero. Proudly created with Wix.com